Bewakingscamera’s

Schriemer Computers is al enkele jaren actief in het leveren en installeren van bewakingscamera’s bij particulieren en zakelijke klanten. Door de groeiende vraag hiernaar zijn wij ook hierin steeds meer actief. 

De systemen waar wij mee werken kunnen bestaan uit 1 tot 16 bewakingscamera’s. Er zijn verschillende modellen bewakingscamera’s en het hele systeem wordt voorzien van een recorder zodat de beelden veilig worden opgeslagen en kunnen teruggekeken. U kunt live meekijken op u smartphone of iPad. Ook is het mogelijk om via een monitor mee te kijken op één centraal punt. 

De bewakingscamera’s zijn eenvoudig te installeren zonder te veel aanpassingen in uw woning of onderneming. U kunt ervoor kiezen om de installatie geheel zelf te doen maar wij bieden ook de service aan om de camera’s te monteren tot alles werkt. 

Bewakingscamera’s kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Met name voor controle in of rondom uw woning. Maar ook om uw tuin of auto in de gaten te houden in een nabijgelegen schuur/garage is mogelijk. Er kunnen ook camera’s worden geïnstalleerd om uw huisdier in de gaten te houden. Zoals u dus ziet zijn er tal van mogelijkheden. 

Elke situatie is verschillend en dat weten we bij Schriemer Computers en daarom komen we altijd langs om een passende offerte op maat voor u te maken. 

We hebben al een bewakingscamera set vanaf €499,- 

Deze set bestaat uit 1 dome camera met opnamerecorder met 1000 GB opslag + benodigde kabels. Een monitor is tegen meerprijs leverbaar. 

Wenst u meer informatie of advies? 

Neem contact met ons op.


Projecten bewakingscamera’s