Onderhoud en Reparatie

Technische dienst
Omdat wij een eigen technische dienst hebben, hoeft u nooit lang te wachten op reparatie.
Gemiddeld zijn de reparaties binnen 1-3 dagen uitgevoerd. Wanneer er meer tijd nodig is zullen wij dat altijd met u overleggen.

Onderhoud en probleemoplossing
Een trage of slecht startende laptop, foutmeldingen en virussen zijn veel voorkomende problemen. Vaak is dit eenvoudig op te lossen met een kleine investering en bent u weer verlost van uw klachten en draait uw laptop weer als een zonnetje! 

Reparaties en upgrades
Krijgt u geen beeld, maakt de computer een vreemd geluid of heeft u andere klachten? Wij helpen u graag! Ook voor het upgraden van uw computer kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen ook de reparaties aan desktop, laptops, iPads, en andere apparaten. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van een beeldscherm of het repareren van een power aansluiting Wij vervangen doorgaans het onderdeel direct bij u op locatie zodat u gelijk weer verder kunt!

Onderzoekskosten
Voor alle ter reparatie aangeboden apparaten rekenen wij € 35,- onderzoekskosten. Wij doen daarvoor een eerste controle om vast te stellen wat het probleem precies is en vaak kunnen wij u direct een prijs voor de reparatie geven. Wanneer u kiest voor reparatie of vervanging voor een nieuw product vervallen de onderzoekskosten.