Over ons

Sinds 2012 kunt u bij Schriemer Computers in Aardenburg terecht voor alle problemen met betrekking tot uw computer, maar ook voor de aanschaf van een laptop, computer of iPad.

Wij zijn leverancier van Windows producten maar hebben ook een groot assortiment aan Apple producten. Wij geven service en garantie op al onze producten. Ook voeren we reparaties uit op Windows en Apple producten. Voor problemen kunnen wij bij u thuis of op locatie komen. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Aardenburg waar wij naar het probleem kijken of waar u kennis kunt maken met onze grote voorraad producten.

Waar staat Schriemer Computers voor?

Persoonlijk
Voor vragen staat Schriemer Computers altijd voor u klaar. Het helpen en adviseren van klanten doen wij graag en uitgebreid. Het verstevigt de onderlinge relatie en het belangrijkste: het zorgt voor een tevreden klant.

Kwaliteit
Een hoge beschikbaarheid van producten en persoonlijke service is voor veel klanten erg belangrijk. Naast de service die Schriemer Computers standaard aanbiedt, hebben wij oog voor goede hardware. Technologische ontwikkelingen houden wij bij en kunnen daardoor de beste producten aanbieden. 

Ervaring 
Door onze jarenlange ervaring kunnen we u snelle service verlenen en denken we altijd met de klant mee. Ook s’ avonds en op zaterdag zijn wij voor u bereikbaar.

Wist u dat Schriemer Computers ook een heel groot assortiment refurbished producten heeft? Zowel Windows als Apple Producten. Veel producten zijn ook in onze webshop te bestellen. Heeft u geen tijd om langs te komen? U kunt uw bestelling ook doorgeven en we bezorgen uw bestelling in West-Zeeuws-Vlaanderen helemaal gratis.